Som especialistes en Coaching per Adolescents & Família

Acompanyem a mares i pares

A desmuntar la creença de que la adolescència és una etapa difícil.

 

Amb els nostres programes formem pares per a que siguin autèntics guies del seus fills. Transitem des de la situació quina sigui, a un benestar familiar proactiu.

Entenem que la responsabilitat de la relació és compartida entre l’adolescent i família. Per això en els nostres programes participa tota la família.

L’adolescent i el canvi que està realitzant, és una situació normal i s’ha de viure des de la tranquil·litat de que tot està bé. 

Contribuïm a millorar i expandir aquesta relació per a que quan l’adolescent finalitzi aquesta etapa, pugui afirmar: «Què guay va ser!».

Acompanyem a adolescents

A definir la seva identitat, a descobrir el seu propòsit de vida.

 

Sovint l’adolescent necessita un suport per descobrir qui vol estar sent en el món. Descobrirem junts quin són els teus valors, quins són els teus talents i com d’alineats estan.

Treballarem l’Aventura Épica de la Vida. Aprendrem jugant d’una forma gamificada, per orientar-te cap a on necessitis anar.

Col·laborem amb els creadors de KitCo i som partners a Andorra, per acompanyar als adolescents en la descoberta dels seus «poders», i per a que sentin que són els autèntics protagonistes de la seva vida.

«Bullying» o assetjament

Malauradament aquest és un tema molt present en la nostra societat. Consulta’ns com podem ajudar-vos. No hi ha temps a perdre. Posem-nos-hi a treballar. Truqueu-nos i parlem.

Avalats per l’Escola Europea de Coaching i per International Coach Federation