Coaching per adolescents & família

Som especialistes en Coaching per Adolescents & Família 

Amb els nostres programes formem pares per a que siguin autèntics guies del seus fills. Transitem des de la situació quina sigui, a un benestar familiar proactiu.

Entenem que la responsabilitat de la relació és compartida entre l’adolescent i família. Per això en els nostres programes participa tota la família.

L’adolescent i el canvi que està realitzant, és una situació normal i s’ha de viure des de la tranquil·litat de que tot està bé. 

Des d’Activat-Coaching contribuïm a millorar i expandir aquesta relació per a que quan l’adolescent finalitzi aquesta etapa, pugui afirmar: «Què guay va ser!».

Estem desmuntant la creença de que la adolescència és una etapa difícil.

Acompanyament a Adolescents

Sovint l’adolescent necessita un suport per descobrir qui vol estar sent en el món. Descobrirem junts quin són els teus valors, quins són els teus talents i com d’alineats estan.

Treballarem l’Aventura Épica de la Vida. Aprendrem jugant d’una forma gamificada, per orientar-te cap a on necessitis anar.

Col·laborem amb els creadors de KitCo i som partners a Andorra, per acompanyar als adolescents en la descoberta dels seus «poders», i per a que sentin que són els autèntics protagonistes de la seva vida.

«Bullying» o assetjament

Malauradament aquest és un tema molt present en la nostra societat.

Consulta’ns com podem ajudar-vos. No hi ha temps a perdre. Posem-nos-hi a treballar.

Truca’ns i parlem.

Avalats per l’Escola Europea de Coaching