Tu ets el CEO de la teva vida

PorToni Escabias

Tu ets el CEO de la teva vida

 

Per si no t’havies adonat, et comunico que t’acabo de nomenar CEO de la teva vida… i així d’aquesta manera et convido a que et donis permís per a dur a terme aquest càrrec.

Què implica ser el CEO de la teva vida?

Lluny de la definició estàndard que podem trobar per internet, vull compartir el benefici ocult d’estar sent aquest rol i que a continuació exposo:

Tens dret per:

dir , dir no, intentar-ho, equivocar-te, opinar, compartir, gaudir, descansar, tornar a començar, dubtar, meditar, qüestionar, no està d’acord, repetir, ignorar, respirar, retirar-te, defensar-te, ser escoltat,  dir el que penses, ser asertiu, no justificar-te, reclamar….

i així podria està enumerant una llista quasi infinita de totes aquelles coses que per alguna causa algun dia vam deixar de tenir permís.

 

Avui la pregunta que et proposo és:

A què no t’estàs donant permís?

Comença per reconèixer-te com a CEO de la teva vida… al final tu ets la màxima autoritat en el teu món… i veuràs com alguna cosa es desencalla…

Paraula de coach

Sobre el autor

Toni Escabias administrator

Amb un llarga trajectoria com a Coach en diferents àmbits, especialitzat en Adolescents i Families i Treball Sistèmic i d'equips com Agile Coach en organitzacions i empreses.

Deja una respuesta