Molts de nosaltres cometem l’error d’anteposar les necessitats dels altres a les nostres. Ens passem el dia fent atenció als altres, a les nostres famílies i les nostres carreres professionals i amb prou feines guardem temps per a nosaltres mateixos. Convertir-te en la teva prioritat no sempre és senzill, però deixar-te pel final en la llista de prioritats et portarà inevitablement al deteriorament.

Quan col·loques les teves necessitats al final de les teves prioritats, t’estàs drenant, llevant tota la il·lusió que puguis tenir i incapacitant-te per sentir-te realitzat a la vida. Tenir cura de tu mateix és de vital importància. A més, com vols ajudar als altres si no et queda combustible?

Si de veritat vols començar a ser la teva prioritat i posar en primer lloc les teves necessitats, pren nota d’aquestes 29 coses que hauries de començar a fer.